Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς σε συνεργασία με την Viber Pay 2023

Οι όροι και οι προϋποθέσεις σχετίζονται με τη χρήση του κωδικού έκπτωσης που παρέχονται από την Answear.com SA, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κρακοβία της Πολωνίας, στους συμμετέχοντες στην καμπάνια «Viber Pay 2023», που υλοποιείται στην εφαρμογή Viber, που διοργανώθηκε από τη Viber, εταιρεία εγγεγραμμένη στο Λουξεμβούργο.

Оι κωδικοί ισχύουν επίσης έως 30.06.2023.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

  • Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας στο answear.gr κάνετε εγγραφή δημιουργώντας έτσι το λογαριασμό σας όπου θα μπορέσετε να επωφεληθείτε των εκπτωτικών κωδικών. Με τον ανάλογο εκπτωτικό κωδικό θα έχετε:
    • Έκπτωση 10 EUR σε αγορές από 80 EUR και πάνω.
    • Έκπτωση 20 EUR σε αγορές από 100 EUR και πάνω.
    • Έκπτωση 30 EUR σε αγορές από 130 EUR και πάνω.
  • Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς ή/και κουπόνια που παρέχονται από το answear.gr ή έναν συνεργάτη.
  • Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή του προϊόντος ή η μείωση του έναντι της νομισματικής του αξίας.

Οι εκπτωτικοί κωδικοί προορίζονται για τις αγορές στο answear.gr. Ο χρήστης λαμβάνει αυτήν την έκπτωση αφού έχει προσθέσει όλα τα προϊόντα που θέλει στο καλάθι και γράψει τον εκπτωτικό κωδικό στο πεδίο «Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς σας εδώ». Η έκπτωση εμφανίζεται αυτόματα δίπλα σε κάθε προστιθέμενο είδος πριν την τελική παραγγελία.

Τα προϊόντα που αγοράζονται από αυτήν την καμπάνια με εκπτωτικό κωδικό υπόκεινται σε επιστροφή εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται από τους Κανόνες καταστήματος.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ο πελάτης λαμβάνει πίσω το ποσό που κατέβαλε, το οποίο αναφέρεται στην απόδειξή του.

Επικοινωνία με την answear.gr