Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ANSWEAR.gr

1. ΟΡΙΣΜΟΙ

1.1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας ή Answear - Answear.com Spółka Akcyjna (Ανώνυμη Εταιρεία) με έδρα την Κρακοβία (31-564), Aleja Pokoju 18, καταχωρημένη στο μητρώο εμπορικών εταιρειών του Εθνικού Δικαστικού Μητρώου που τηρείται από το Περιφερειακό Δικαστήριο Κρακοβίας-Śródmieście στην Κρακοβία, 11ο Οικονομικό Τμήμα, υπό τον αριθμό ΕΔΜ 0000816066, ΑΦΜ: 6793080390, ΑΕΕΜ: 122515020, η οποία καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα της επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων των Χρηστών που πραγματοποιείται μέσω του Ιστοτόπου.

1.2. Προσωπικά δεδομένα - πληροφορίες που αφορούν ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή δύναται να εξακριβωθεί από έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους παράγοντες που καθορίζουν τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, διανοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης πρωτοκόλλου διαδικτύου IP της συσκευής, των δεδομένων τοποθεσίας, του επιγραμμικού αναγνωριστικού ταυτότητας και των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.

1.3. Πολιτική - η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η οποία περιέχει πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και τη χρήση αρχείων cookies και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών παρακολούθησης στο πλαίσιο του Ιστότοπου.

1.4. ΓΚΠΔ - Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ. 

1.5. Ιστότοπος - ο ιστότοπος που τηρείται από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας στον τομέα http://answear.com/, διαθέσιμος μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού και μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές "Answear – fashion store”.

1.6. Κατάστημα - ηλεκτρονικό κατάστημα Answear, διαθέσιμο μέσω του Ιστότοπου, δια του οποίου η εταιρεία Answear πωλεί προϊόντα εξ αποστάσεως.

1.7. Χρήστης - κάθε φυσικό πρόσωπο που επισκέπτεται τον Ιστότοπο ή χρησιμοποιεί μία ή περισσότερες πληροφορίες ή λειτουργίες που περιγράφονται στην Πολιτική.

1.8. Συσκευή - σημαίνει μια ηλεκτρονική συσκευή μέσω της οποίας ο Χρήστης αποκτά πρόσβαση στον Ιστότοπο.

2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2.1. Σε σχέση με τη χρήση του Ιστότοπου από εσάς, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα σας στον Ιστότοπο. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων και αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην κατάλληλη προστασία τους. Μεριμνούμε ώστε οι διαδικασίες επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που διενεργούμε να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομικές διατάξεις, ιδίως του ΓΚΠΔ, του νόμου 4624/2019 και των αποφάσεων, οδηγιών και γνωμοδοτήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να σας επιτρέψουμε την απόκτηση μιας πλήρους πληροφόρησης σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων που διενεργούμε και την παροχή εργαλείων που σας επιτρέπουν να ασκήσετε τα δικαιώματα σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

2.2. Επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με το νόμο, μεριμνώντας ώστε να παραμένουν ενημερωμένα και σωστά. Για το λόγο αυτό, κατά καιρούς, ενδέχεται να σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη είναι η επικαιροποίηση τους, αποστέλλοντας σας ένα μήνυμα στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε ή εμφανίζοντας ένα κατάλληλο μήνυμα στον Ιστότοπο, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

3.1. Τα στοιχεία επικοινωνίας της Answear ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι τα ακόλουθα:

Διεύθυνση HQ: Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków, Polska.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]

3.2. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας, αποστείλετε ένα μήνυμα απευθείας στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στην διεύθυνση της έδρας μας(Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków), εναλλακτικά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας είναι ο Marek Popiel.

4. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

4.1. Λαμβάνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα απευθείας από εσάς με σκοπό την ορθή εκτέλεση των υπηρεσιών μας και την ομαλή λειτουργία του Ιστότοπου μας. Μας παρέχετε τα δεδομένα σας κυρίως μέσω των ειδικών εντύπων, όταν πραγματοποιείτε αγορές στο Κατάστημα μας, που λειτουργεί βάσει των Όρων και Προϋποθέσεων του Καταστήματος, όταν προσχωρείτε στο πρόγραμμα για πελάτες-μέλη στο Answear Club, κάνετε την εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο ή επικοινωνείτε μαζί μας, π.χ. χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Λαμβάνουμε επίσης τα δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε άλλες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο, π.χ. αναζητάτε προϊόντα που προσφέρονται στο Κατάστημα.

5. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

5.1. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν και ποια Προσωπικά Δεδομένα θα μας παράσχετε - χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την ορθή εκτέλεση των υπηρεσιών που προσφέρουμε ή για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης, όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω.

6. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

6.1. Όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και δεν είστε εγγεγραμμένος Χρήστης (δηλαδή δεν έχετε λογαριασμό στον Ιστότοπο), τα Προσωπικά σας Δεδομένα(συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, το cookies id ή άλλων επιγραμμικών αναγνωριστικών ταυτότητας και πληροφοριών που συλλέγονται μέσω αρχείων cookies ή άλλων παρόμοιων τεχνολογιών) υποβάλλονται από εμάς σε επεξεργασία για τους ακόλουθους σκοπούς:

6.1.1. για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της διάθεσης σε εσάς του περιεχομένου που συλλέγεται στον Ιστότοπο - σε αυτή την περίπτωση τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το απαραίτητο της επεξεργασίας για την εκτέλεση σύμβασης(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ).

6.1.2. για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς - σ' αυτήν την περίπτωση τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η συγκατάθεση σας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στη διεξαγωγή αναλύσεων της δραστηριότητας των Χρηστών, καθώς και των αγοραστικών προτιμήσεων τους για τη βελτιστοποίηση των λειτουργίων που εφαρμόζονται και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

6.1.3. για τον ενδεχόμενο καθορισμό και τη διεκδίκηση απαιτήσεων ή της προστασίας έναντι αξιώσεων - σ' αυτήν την περίπτωση τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το υπέρτερο έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στην προστασία των δικαιωμάτων και των οικονομικών του συμφερόντων.

6.1.4. για σκοπούς μάρκετινγκ του Υπευθύνου Επεξεργασίας και άλλων οντοτήτων, ιδίως αυτούς που σχετίζονται με την παρουσίαση της συμπεριφορικής διαφήμισης - οι κανόνες για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ περιγράφονται στην ενότητα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.

6.2. Η δραστηριότητα σας στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων, καταχωρούνται σε αρχεία καταγραφής συστήματος(ένα ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της χρονολογικής καταγραφής, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα συμβάντα και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σύστημα πληροφορικής που χρησιμοποιείται για την παροχή των υπηρεσιών μας). Οι πληροφορίες που συλλέγονται στα αρχεία καταγραφής υπόκεινται σε επεξεργασία κυρίως για σκοπούς που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών. Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές και για τεχνικούς και διοικητικούς σκοπούς, με σκοπό τη διασφάλιση της ασφάλειας του συστήματος πληροφορικής και τη διαχείριση αυτού του συστήματος, σ' αυτό το πλαίσιο, νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το υπέρτερο έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ).

ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

6.3. Τα άτομα που εγγράφονται στον Ιστότοπο καλούνται να παράσχουν τα απαραίτητα δεδομένα για τη δημιουργία και τη διαχείριση του λογαριασμού τους. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση, μπορείτε να παράσχετε πρόσθετα δεδομένα, εκφράζοντας την συγκατάθεση σας με τον τρόπο αυτό για την επεξεργασία τους. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή. Η παροχή δεδομένων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά απαιτείται για τη δημιουργία και τη διαχείριση του λογαριασμού, ενώ η μη παροχή των δεδομένων θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η δημιουργία λογαριασμού. Η παροχή άλλων δεδομένων είναι προαιρετική.

6.4. Tα Προσωπικά σας Δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία:

6.4.1. για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη διαχείριση του λογαριασμού στον Ιστότοπο - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το απαραίτητο της επεξεργασίας για την εκτέλεση σύμβασης(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ) και στο πεδίο εφαρμογής προαιρετικών δεδομένων - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η συγκατάθεση(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ).

6.4.2. για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στη διενέργεια αναλύσεων της δραστηριότητας των Χρηστών στον Ιστότοπο και του τρόπου χρήσης του λογαριασμού, καθώς και των αγοραστικών προτιμήσεων των Χρηστών με σκοπό τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται.

6.4.3. για τον ενδεχόμενο καθορισμό και διεκδίκηση των απαιτήσεων ή την προστασία έναντι αξιώσεων - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί είτε η συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ) είτε το υπέρτερο έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στην προστασία των δικαιωμάτων και των οικονομικών του συμφερόντων.

6.4.4. για σκοπούς μάρκετινγκ του Υπευθύνου Επεξεργασίας και άλλων οντοτήτων - οι κανόνες για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ περιγράφονται στην ενότητα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.

6.5 Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον Ιστότοπο μέσω της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Σ' αυτήν την περίπτωση, ο Ιστότοπος θα προβεί στη λήψη από τον λογαριασμό σας, στο πλαίσιο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μόνο των απαραίτητων δεδομένων για την εγγραφή του Χρήστη και τη διαχείριση του λογαριασμού. Το εύρος των δεδομένων σας στο οποίο θα αποκτήσουμε πρόσβαση θα αναφέρεται στο μήνυμα που θα εμφανιστεί μαζί με το ερώτημα για το εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε την σύνδεση. Η συνέχιση της σύνδεσης θα συνεπάγεται τη μεταβίβαση των σχετικών δεδομένων στον Ιστότοπο μας. Το Facebook θα απομνημονεύσει την επιλογή σας και αν συνδεθείτε ξανά μέσω αυτής της ιστοσελίδας, το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το εύρος και τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων από την ιστοσελίδα, καθώς και τα συναφή δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης που επιτρέπουν την προστασία του απορρήτου, περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου του Facebook.

6.6. Εάν ο Χρήστης κοινοποιεί στον Ιστότοπο Προσωπικά Δεδομένα άλλων ατόμων(συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), μπορεί να το πράξει αποκλειστικά εφόσον δεν παραβιάζεται ο νόμος και τα προσωπικά δικαιώματα των ατόμων αυτών.

YΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

6.7. Η υποβολή παραγγελίας για την αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας που προσφέρεται από το κατάστημα  μας συνεπάγεται την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Η παροχή δεδομένων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά απαιτείται για την αποδοχή και την εξυπηρέτηση της παραγγελίας, ενώ η μη παροχή δεδομένων θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η εκτέλεση της παραγγελίας. Η παροχή άλλων δεδομένων είναι προαιρετική.

6.8. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία:

6.8.1 για την εκτέλεση της υποβληθείσας παραγγελίας - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το απαραίτητο της επεξεργασίας για την εκτέλεση σύμβασης(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ) και στο πεδίο εφαρμογής προαιρετικών δεδομένων - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η συγκατάθεση(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ).

6.8.2. για την εκπλήρωση των εννόμων υποχρεώσεων του Υπευθύνου Επεξεργασίας οι οποίες απορρέουν ιδίως από φορολογικούς και λογιστικούς κανονισμούς, τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η νομική υποχρέωση(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ).

6.8.3. για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στη διενέργεια αναλύσεων της δραστηριότητας των Χρηστών στον Ιστότοπο καθώς και των αγοραστικών προτιμήσεων των Χρηστών με σκοπό τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται.

6.8.4. για τον ενδεχόμενο καθορισμό και τη διεκδίκηση των απαιτήσεων ή την προστασία έναντι αξιώσεων - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στην προστασία των δικαιωμάτων και των οικονομικών του συμφερόντων.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

6.9. Η υποβολή παραπόνου ή αιτήματος επιστροφής χρημάτων συνεπάγεται την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Η παροχή δεδομένων στη φόρμα παραπόνων δεν είναι υποχρεωτική, αλλά απαραίτητη για τη σωστή εξέταση των παραπόνων. Η παροχή δεδομένων στη φόρμα επιστροφής δεν είναι υποχρεωτική, αλλά απαραίτητη για την αποτελεσματική υπαναχώρηση από τη σύμβαση.

6.10. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία:

6.10.1. για την εξέταση της υποβληθείσας καταγγελίας - τη νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων αποτελεί η υποχρέωση του Υπευθύνου Επεξεργασίας, η οποία απορρέει από τις διατάξεις του νόμου περί εγγύησης για ελαττώματα του πωληθέντος προϊόντος(Άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ).

6.10.2. για τη διαχείριση της επιστροφής - τη νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων αποτελεί η υποχρέωση του Υπευθύνου Επεξεργασίας που απορρέει από τις διατάξεις της νομοθεσίας για τους καταναλωτές(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ), εφόσον βάση για την επιστροφή αποτελούν οι διατάξεις σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση ή το απαραίτητο της επεξεργασίας για την εκτέλεση της σύμβασης(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ), εφόσον βάση για την επιστροφή αποτελούν οι Όροι και Προϋποθέσεις του Καταστήματος μας.

6.10.3. για την εκπλήρωση άλλων εννόμων υποχρεώσεων του Υπευθύνου Επεξεργασίας, οι οποίες απορρέουν ιδίως από φορολογικούς και λογιστικούς κανονισμούς τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί η νομική υποχρέωση (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ).

6.10.4. για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στη διενέργεια αναλύσεων της δραστηριότητας των Χρηστών στον Ιστότοπο καθώς και των αγοραστικών προτιμήσεων των Χρηστών με σκοπό τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται.

6.10.5. για τον ενδεχόμενο καθορισμό και τη διεκδίκηση απαιτήσεων ή την προστασία έναντι αξιώσεων - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στην προστασία των δικαιωμάτων και των οικονομικών του συμφερόντων.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6.11. Σας παρέχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η χρήση της φόρμας απαιτεί την παροχή Προσωπικών Δεδομένων που είναι απαραίτητα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στο αίτημα σας. Η παροχή δεδομένων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά απαιτείται για την αποδοχή και τη διεκπεραίωση του αιτήματος, ενώ η μη παροχή των δεδομένων θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η εξυπηρέτηση. Η παροχή άλλων δεδομένων(π.χ. στο κείμενο του αιτήματος) είναι προαιρετική.

6.12. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία:

6.12.1. για τον εντοπισμό και την διαχείριση του αιτήματος σας που αποστέλλεται μέσω της παρεχόμενης φόρμας - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στην ανάγκη επίλυσης της υποβληθείσας υπόθεσης και τη διεξαγωγή αλληλογραφίας που του απευθύνεται σε σχέση με την οικονομική του δραστηριότητα.

6.12.2. για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς - τη νομική βάση για την επεξεργασία αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στη διενέργεια αναλύσεων των αιτημάτων που υποβάλλονται από τους Χρήστες μέσω του Ιστότοπου με σκοπό τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του.

ΓΕΩΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

6.13. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τοποθεσίας, υποβάλλονται σε επεξεργασία προκειμένου να μπορείτε να βρείτε τα πλησιέστερα στάσιμα σημεία παράδοσης. Η χρήση αυτής της λειτουργίας είναι προαιρετική και δεν απαιτείται για την ορθή χρήση του Ιστότοπου. Τη νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων αποτελεί η συγκατάθεση σας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ), η οποία εκφράζεται επιτρέποντας στην εφαρμογή για κινητές συσκευές "Answear - fashion store" να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας της κινητής σας συσκευής. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα τοποθεσίας σας μόνο εφόσον εκφράσετε τη συγκατάθεσή σας. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με την ανάκληση των αδειών της εφαρμογής όσον αφορά την πρόσβαση σε πληροφορίες τοποθεσίας στην κινητή συσκευή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της.

7. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

7.1. Επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

7.1.1. την προβολή περιεχομένου μάρκετινγκ που αντιστοιχεί στα ενδιαφέροντά σας(συμπεριφορική διαφήμιση).

7.1.2. τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το άμεσο μάρκετινγκ προϊόντων και υπηρεσιών (αποστολή εμπορικών πληροφοριών με ηλεκτρονικά μέσα και δραστηριότητες τηλεμάρκετινγκ).

7.2. Για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ, σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε την κατάρτιση του προφίλ των χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στην αυτόματη επεξεργασία δεδομένων, αξιολογούμε επιλεγμένους παράγοντες που σας αφορούν προκειμένου να αναλύσουμε τη συμπεριφορά σας ή να δημιουργήσουμε μια πρόβλεψη για το μέλλον. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη προσαρμογή του εμφανιζόμενου περιεχομένου στις ατομικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα σας.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

7.3. Μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, σε περίπτωση που μας χορηγήσετε τη συγκατάθεση σας επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγονται μέσω αρχείων cookies και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών, για σκοπούς μάρκετινγκ σε σχέση με την προώθηση στοχοθετημένης συμπεριφορικής διαφήμισης(δηλαδή μιας διαφήμισης που είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας). Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων περιλαμβάνει επίσης την κατάρτιση του προφίλ του χρήστη, συνέπεια της οποίας προβάλλεται μια προσαρμοσμένη διαφήμιση βάσει των Προσωπικών σας Δεδομένων που αποκτήθηκαν από εμάς και τους συνεργάτες μας.

7.4. Η κατάσταση των αξιόπιστων συνεργατών του Υπευθύνου Επεξεργασίας βρίσκεται παρακάτω στην ενότητα "Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αρχείων cookie" στην καρτέλα "Οι συνεργάτες μας".

ΑΜΕΣΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

7.5. Σε περίπτωση συγκατάθεσης, τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από εμάς για την προώθηση περιεχομένου μάρκετινγκ μέσω των διαύλων που εσείς επιλέγετε, δηλαδή μέσω e-mail(με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου), μέσω MMS/SMS. Τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί η συγκατάθεσή σας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ). Αυτού του είδους οι ενέργειες αναλαμβάνονται από εμάς αποκλειστικά εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που στέλνουμε σε κάθε e-mail που περιέχει προωθητικές πληροφορίες ή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση e-mail: [email protected] ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει την ορθότητα της επεξεργασίας δεδομένων κατά την περίοδο πριν από την ανάκλησή της.

7.6. Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε άμεσο μάρκετινγκ μέσω παραδοσιακής αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώσατε στο πλαίσιο προηγούμενης αγοράς στο Κατάστημα. Τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί το υπέρτερο έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ), που συνίσταται στο μάρκετινγκ των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να εκφράσετε την αντίρρησή σας επικοινωνώντας μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση e-mail: [email protected] ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.  

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ PUSH

7.7. Σε περίπτωση ξεχωριστής συγκατάθεσης για τη λήψη ειδοποιήσεων push, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με τη μορφή μηνυμάτων που εμφανίζονται στην κινητή συσκευή σας και στο χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, που περιέχει περιεχόμενο μάρκετινγκ και σχετίζεται με τις προσφορές, τις υπηρεσίες και τις προωθητικές ενέργειές μας. Τη νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για το σκοπό αυτό αποτελεί η συγκατάθεσή σας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ) για να λαμβάνετε επικοινωνία με τη μορφή ειδοποιήσεων push. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για λήψη ειδοποιήσεων push ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί με την αλλαγή των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση e-mail: [email protected] ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καθοδηγήσουμε για το πώς θα αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας.  

GOOGLE ADS CUSTOMER MATCH

7.8. Το μάρκετινγκ των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να πραγματοποιείται με τη χρήση του εργαλείου αντιστοιχίας πελατών Google AdsCustomerMatch. Το Google AdsCustomerMatch είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στον Διαχειριστή να τηλεφορτώνει την κατακερματισμένη βάση δεδομένων των διευθύνσεων e-mail(κατάσταση πελατών) στα προγράμματα του Google προκειμένου να ελέγξει εάν στις υπηρεσίες Google έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί χρηστών με τη χρήση των ίδιων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(π.χ. ΥouTube, Gmail και άλλα). Στην περίπτωση που επαληθευθεί ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγκλίνουν, ενδέχεται να προβληθούν στους χρήστες των υπηρεσιών Google, μετά τη σύνδεσή τους, οι διαφημίσεις του Υπευθύνου Επεξεργασίας. Πληροφορίες σχετικά με τις καταστάσεις πελατών μπορείτε να αναζητήσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://support.google.com/google- ads/answer/7474263.

FACEBOOK CUSTOM AUDIENCE

7.9. Το μάρκετινγκ των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να πραγματοποιείται με τη χρήση του προγράμματος δημιουργίας ενός προσαρμοσμένου κοινού Facebook Custom Audience(Μη τυποποιημένες ομάδες στοχευόμενου κοινού). Το Facebook Custom Audience είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να τηλεφορτώνει την κατακερματισμένη βάση δεδομένων των διευθύνσεων e-mail στα εργαλεία του Facebook, προκειμένου να ελέγξει εάν έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί χρηστών στην πλατφόρμα Facebook με τη χρήση των ίδιων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην περίπτωση που επαληθευθεί ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγκλίνουν, ενδέχεται να προβληθούν στους χρήστες της πλατφόρμας Facebook, μετά τη σύνδεση τους, οι διαφημίσεις του Διαχειριστή. Πληροφορίες σχετικά με τις μη τυποποιημένες ομάδες στοχευόμενου κοινού μπορείτε να αναζητήσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://pl-pl.facebook.com/business/help/341425252616329?id=2469097953376494.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

7.10. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας διαθέτει δημόσια προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube. Ως εκ τούτου, επεξεργάζεται τα δεδομένα που αφήνουν οι επισκέπτες αυτών των προφίλ(συμπεριλαμβανομένων των σχολίων, των likes, των διαδικτυακών αναγνωριστικών).

7.11. Τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων αυτών υποβάλλονται σε επεξεργασία:

7.11.1. ώστε να μπορούν να είναι ενεργοί στα προφίλ,

7.11.2. για την αποτελεσματική διαχείριση των προφίλ, με την παρουσίαση πληροφοριών στους χρήστες των πυλών σχετικά με τις πρωτοβουλίες και άλλες δραστηριότητες του υπευθύνου επεξεργασίας, καθώς και σε σχέση με την προώθηση διαφόρων εκδηλώσεων, υπηρεσιών και προϊόντων,

7.11.3. για στατιστικούς και αναλυτικούς σκοπούς,

7.11.4. εναλλακτικά, μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με σκοπό τη διεκδίκηση και την άμυνα έναντι αξιώσεων.

7.12. Η νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών δεδομένων είναι το έννομο συμφέρον του υπευθύνου επεξεργασίας(άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ του ΓΚΠΔ), το οποίο συνίσταται:

7.12.1. την προώθηση της δικής του μάρκας και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών,

7.12.2. τη διεξαγωγή αναλύσεων δραστηριότητας και προτιμήσεων,

7.12.3. εάν είναι απαραίτητο - τη διεκδίκηση και την άμυνα έναντι αξιώσεων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω πληροφορίες δεν ισχύουν για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από διαχειριστές κοινωνικών δικτύων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ „COOKIE

TΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ COOKIE”;

8.1. Τα αρχεία cookie(γνωστά επίσης ως "cookies") είναι μικρά αρχεία κειμένου που καταχωρούνται και αποθηκεύονται σε συσκευές μέσω των οποίων ο Χρήστης χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο. Τα cookies συλλέγουν πληροφορίες που διευκολύνουν τη χρήση του Ιστότοπου - π.χ. μέσω απομνημόνευσης των επισκέψεων και των δραστηριοτήτων που εκτελούνται από το Χρήστη. Τα αρχεία cookie που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή για τη Συσκευή του Χρήστη. Συγκεκριμένα με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι δυνατή η διείσδυση στις Συσκευές των Xρηστών ιών ή άλλου ανεπιθύμητου ή κακόβουλου λογισμικού. Αυτά τα αρχεία επιτρέπουν την αναγνώριση του λογισμικού που χρησιμοποιείται από το Χρήστη και την προσαρμογή της λειτουργίας του Ιστότοπου ξεχωριστά για κάθε Χρήστη.

ΤΥΠΟΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

8.2. Χρησιμοποιούμε τους εξής τύπους αρχείων cookie:

8.2.1. Τα τεχνικώς απαραίτητα αρχεία cookie είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία του Ιστοτόπου. Χάρη σ' αυτά τα αρχεία, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας μπορεί να διασφαλίσει την ασφαλή διεξαγωγή δραστηριοτήτων όπως, για παράδειγμα, την εκτέλεση της παραγγελίας του Χρήστη, την "απομνημόνευση" του Χρήστη που συνδέθηκε με τον Ιστότοπο μετά από μετάβαση σε άλλη σελίδα ή την αυτόματη συμπλήρωση των δεδομένων της διεύθυνσης που δηλώθηκε κατά την αγορά. Ο αποκλεισμός αυτών των αρχείων cookie στο πρόγραμμα περιήγησης του Xρήστη μπορεί να προκαλέσει την εσφαλμένη λειτουργία του Ιστότοπου. Αυτά τα αρχεία cookie απαιτούνται και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Λεπτομερείς σκοποί χρήσης των τεχνικών αρχείων cookie:

α) εξασφάλιση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του Ιστότοπου,

β) υλοποίηση διαδικασιών απαραίτητων για την εξασφάλιση πλήρους λειτουργικότητας του Ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων:

 - προσαρμογή του περιεχομένου του Ιστότοπου προκειμένου να διασφαλίζεται στον Χρήστη η δυνατότητα πλήρους χρήσης των παρεχόμενων λειτουργιών και η βελτιστοποίηση της χρήσης των σελίδων του Ιστότοπου. Ιδιαίτερα, τα αρχεία αυτά επιτρέπουν την αναγνώριση των βασικών παραμέτρων της συσκευής του Χρήστη και την σωστή εμφάνιση του Ιστότοπου.

 - τη σωστή λειτουργία του προγράμματος «Σύσταση σε φίλο», επιτρέποντας ιδίως την επαλήθευση των πηγών των ανακατευθύνσεων των Xρηστών στις σελίδες του Ιστότοπου.

 - δικαίωμα χρήσης των λειτουργιών "Πρόχειρο" και "Καλάθι" στον Ιστότοπο.

8.2.2. Τα αρχεία cookie ανάλυσης χρησιμοποιούνται από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας τόσο για την ανάλυση της συμπεριφοράς των Χρηστών στον Ιστότοπο για επαγγελματικούς σκοπούς, όσο και για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι Χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Αυτό σας επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιες λειτουργίες απαιτούν βελτίωση ή επικαιροποίηση. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας μέσω αναλυτικών αρχείων cookie είναι ανώνυμες - βάσει αυτών, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει το Χρήστη από τον οποίο αποκτήθηκαν οι πληροφορίες.

8.2.3. Τα αρχεία cookie εξατομίκευσης επιτρέπουν την ανάλυση της συμπεριφοράς των Χρηστών στον Ιστότοπο και των αγοραστικών προτιμήσεών τους, επιτρέποντας την παροχή στους Χρήστες εξατομικευμένων συμβουλών αγοράς προϊόντων, την πραγματοποίηση αλλαγών στη λειτουργικότητα του Ιστότοπου και τη δημοσίευση χορηγούμενου περιεχομένου. Τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτών των τύπων αρχείων cookie μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των υπαρχόντων συστημάτων και λογισμικού και για την ανάπτυξη νέων λύσεων και λειτουργιών.

8.2.4. Τα αρχεία cookie διαφήμισης επιτρέπουν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να προσαρμόζει τις εμφανιζόμενες διαφημίσεις στις προτιμήσεις και στα ενδιαφέροντα των Χρηστών, δηλαδή να αποστέλλει στους Χρήστες τη λεγόμενη συμπεριφορική διαφήμιση. Με τη βοήθειά τους, οντότητες που συνεργάζονται με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας, όπως οι χειριστές των ιστοσελίδων του Facebook ή του Instagram, θα μπορούν να προσαρμόζουν κατάλληλα το εμφανιζόμενο διαφημιστικό περιεχόμενο έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις του Χρήστη.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES

8.3. Τα αρχεία cookies που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους ανάλογα με το χρόνο αποθήκευσης τους:

8.3.1. Τα αρχεία cookie συνεδρίας αποθηκεύονται στη Συσκευή του Χρήστη και παραμένουν εκεί μέχρι το τέλος της συνεδρίας του προγράμματος περιήγησης. Οι αποθηκευμένες πληροφορίες διαγράφονται οριστικά από τη μνήμη της Συσκευής.

8.3.2. Τα μόνιμα αρχεία cookie αποθηκεύονται στη Συσκευή μέχρι να διαγραφούν. Ο τερματισμός της συνεδρίας του προγράμματος περιήγησης ή η απενεργοποίηση της Συσκευής δεν θα τις διαγράψει. Εάν ο Χρήστης δε διαγράψει τα μόνιμα αρχεία cookie από τη Συσκευή του, αυτά θα αποθηκευτούν για μια περίοδο έως και 60 ημέρες από την εισαγωγή τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

8.4. Για την ορθή λειτουργία του Ιστότοπου απαιτούνται μόνο τα τεχνικώς απαραίτητα cookie. Για άλλους τύπους cookie, μπορείτε να εκφράσετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε να διαχειριστείτε το εύρος της χρήσης των αρχείων ανάλυσης cookie, των αρχείων cookie εξατομίκευσης και διαφήμισης εκφράζοντας ή ανακαλώντας τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους. Έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ανά πάσα στιγμή τις συγκαταθέσεις για μεμονωμένους τύπους αρχείων cookie, χρησιμοποιώντας το πάνελ που παρέχεται από εμάς. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πάνελ μέσω της καρτέλας "Τα cookies σας" που βρίσκεται στο υποσέλιδο του Ιστότοπου.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

8.5. Ορισμένα αρχεία cookie τοποθετούνται στον Ιστότοπο από εξωτερικές οντότητες - από τους συνεργάτες μας. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να αναζητήσετε τον ισχύοντα κατάλογο των συνεργατών μας στο πλαίσιο της χρήσης των αρχείων cookie, μαζί με τις κατηγορίες των αρχείων cookie που τοποθετούνται από αυτούς. Λεπτομερείς σχετικές πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην Πολιτική Απορρήτου του συγκεκριμένου συνεργάτη.

  Συνεργάτης

  Κατηγορία

Admitad

  Διαφήμιση

Campaign Manager 360

  Ανάλυση δεδομένων

Criteo

  Διαφήμιση

Display & Video 360

  Διαφήμιση

Expert Sender

  Ανάλυση δεδομένων

Facebook

  Διαφήμιση

Glami

  Διαφήμιση

Google Ads

  Διαφήμιση

Google Analytics

  Ανάλυση δεδομένων

Google Optimize

  Εξατομίκευση

Hotjar

  Ανάλυση δεδομένων

mPulse

  Ανάλυση δεδομένων

RTB House

  Διαφήμιση

Taboola

  Διαφήμιση

 

9. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

9.1. Μπορεί να διαβιβάζουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε οντότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε κατά την εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

9.2. Ανάλογα με τη μέθοδο παράδοσης των αγορασθέντων προϊόντων που επιλέξατε, θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας που είναι απαραίτητα για την παράδοση, σε μια από τις οντότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της παράδοσης. Σε περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας γεωτοποθεσίας κατά την αναζήτηση σταθερών σημείων παράδοσης, τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διαβιβαστούν και στις οντότητες που παρέχουν υπηρεσίες τοποθεσίας.

9.3. Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει για τα προϊόντα που αγοράσατε, θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας που είναι απαραίτητα για τη παραλαβή ή την πληρωμή σε μία από τις οντότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε στον τομέα της εξυπηρέτησης πληρωμών.

9.4. Εάν δηλώσετε τη συγκατάθεση σας για να λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αριθμό τηλεφώνου που μας δηλώσατε, θα διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε οντότητες που παρέχουν την υπηρεσία αποστολής προωθητικών επικοινωνιών για λογαριασμό μας, συγκεκριμένα:

9.4.1. LINK Mobility Poland sp. z o. o. με έδρα το Gliwice(Γκλιβίτσε).

9.4.2. ExpertSender sp. z o.o. με έδρα τη Gdynia(Γδύνια).

9.5Επιπρόσθετα, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται σε οντότητες που επεξεργάζονται, για λογαριασμό μας, Προσωπικά Δεδομένα πελατών στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τη φιλοξενία των ιστότοπων του Καταστήματος, ιδίως:

9.5.1. 3S Data Center S.A. με έδρα το Katowice(Κατοβίτσε).

9.6. Μπορεί επίσης να διαβιβάζουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε άλλες οντότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε συμπεριλαμβανομένων των νομικών και των φορολογικών μας συμβούλων, καθώς και των παρόχων υπηρεσίων λογιστικής, πληροφορικής, εφοδιασμού και μάρκετινγκ.

9.7. Έχουμε επίσης το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε επιλεγμένες πληροφορίες σχετικά με τους Χρήστες μας σε αρμόδιες αρχές ή τρίτα μέρη που υποβάλλουν αίτημα για χορήγηση αυτού του είδους των πληροφοριών, βασιζόμενοι στην κατάλληλη νομική βάση και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

10. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

10.1. Ο χρόνος επεξεργασίας των δεδομένων σας εξαρτάται από τον τύπο της παρεχόμενης υπηρεσίας και τον σκοπό της επεξεργασίας. Κατά κανόνα, τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη διάρκεια της παρεχόμενης υπηρεσίας ή την εκτέλεση της παραγγελίας, έως ότου ανακληθεί η συγκατάθεση ή υποβληθεί αποτελεσματικό αίτημα αντίρρησης όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων σε περιπτώσεις όπου η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων αποτελεί το έννομο συμφέρον του Υπευθύνου Επεξεργασίας.

10.2. Ο χρόνος επεξεργασίας των δεδομένων μπορεί να παραταθεί στην περίπτωση που η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαπίστωση και την επιδίωξη οποιωνδήποτε απαιτήσεων ή την προστασία έναντι αξιώσεων, και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα μόνο στην περίπτωση και στο βαθμό που θα απαιτείται από το νόμο. Μετά τη λήξη της περιόδου επεξεργασίας, τα δεδομένα διαγράφονται αμετάκλητα ή ανωνυμοποιούνται.

11. ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜEΝΑ ΣΑΣ;

11.1. Εφαρμόζουμε μια σειρά από μέτρα τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου, μεταξύ άλλων, διαρροής και καταστροφής των δεδομένων. Τα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνουν εργαλεία όπως: σύστημα firewall, συστήματα προστασίας από ιούς και anti-spam, εσωτερικά πρωτόκολλα πρόσβασης, επεξεργασίας δεδομένων και ανάκτησης, καθώς και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας. Το Κατάστημα μας παρέχει πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας χάρη στην εφαρμογή ενός τείχους προστασίας εφαρμογών Web(WAF) και ενός συστήματος ασφαλείας κατά των επιθέσεων DDoS. Χρησιμοποιούμε επίσης υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης σύνδεσης HTTPS / SSL σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες βέλτιστες πρακτικές και συνεργαζόμαστε με έναν προσεκτικά επιλεγμένο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας που διαθέτει πιστοποιητικά διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και απαιτήσεων του προτύπου AQAP-2110, καθώς και πιστοποιητικό διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ISO / IEC 27001.

11.2. Να θυμάστε ότι η χρήση του Διαδικτύου συνεπάγεται πάντα τον κίνδυνο ορισμένων συμβάντων ασφαλείας. Σας διαβεβαιώνουμε, ωστόσο, ότι χάρη στις εφαρμοζόμενες διαδικασίες τακτικών αναθεωρήσεων και ενημερώσεων του συστήματος πληροφορικής και την ενεργή παρακολούθηση κρίσιμων σημείων στο σύστημα, προσπαθούμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόν τον κίνδυνο.

12. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;  

12.1. Σχετικά με την επεξεργασία από εμάς των Προσωπικών σας Δεδομένων έχετε τα εξής δικαιώματα στο βαθμό που πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις της εφαρμοστέας νομοθεσίας:

12.1.1. δικαίωμα πρόσβασης σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων - βάσει αυτού, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων κυρίως των σκοπών και των νομικών βάσεων για την επεξεργασία, το εύρος των δεδομένων που τηρούνται, τις οντότητες στις οποίες γνωστοποιούνται και την προγραμματισμένη ημερομηνία διαγραφής των δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΓΚΠΔ.

12.1.2. δικαίωμα λήψης αντιγράφου των δεδομένων - βάσει αυτού, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας σας παρέχει αντίγραφο των Προσωπικών σας Δεδομένων που επεξεργάζεται σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΓΚΠΔ.

12.1.3. δικαίωμα διόρθωσης - ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας υποχρεούται να διορθώσει τυχόν ασυνέπειες ή σφάλματα στα Προσωπικά Δεδομένα και να τα συμπληρώσει εάν είναι ελλιπή σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΓΚΠΔ.

12.1.4. δικαίωμα διαγραφής δεδομένων - βάσει αυτού, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων, των οποίων η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν ή στις λοιπές περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 17 του ΓΚΠΔ.

12.1.5. δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας - εάν υποβληθεί ένα τέτοιο αίτημα, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας παύει να διεξάγει εργασίες στα Προσωπικά σας Δεδομένα στις περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 18 του ΓΚΠΔ - με εξαίρεση τις εργασίες για τις οποίες έχετε συναινέσει, ή για την αποθήκευση δεδομένων, σύμφωνα με τους εγκεκριμένους κανόνες διατήρησης ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ή για την προστασία των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή για λόγους σημαντικού δημόσιου συμφέροντος - ή εφόσον παύσουν οι λόγοι για τον περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων(π.χ. εκδίδεται απόφαση της εποπτικής αρχής που επιτρέπει την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων).

12.1.6. δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων - βάσει αυτού και σύμφωνα με το άρθρο 22 του ΓΚΠΔ - στο βαθμό που τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με αυτοματοποιημένο τρόπο σε σχέση με τη συναφθείσα σύμβαση ή τη συγκατάθεση – έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε την απευθείας αποστολή αυτών των δεδομένων σε μια άλλη οντότητα, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι υπάρχουν τεχνικές δυνατότητες ως προς αυτό, τόσο από την πλευρά του Υπευθύνου Επεξεργασίας όσο και από τη δική σας.

12.1.7. δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ) - μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας παύει πλέον να τα επεξεργάζεται για τους σκοπούς αυτούς.

12.1.8. δικαίωμα εναντίωσης σε άλλους σκοπούς επεξεργασίας δεδομένων - μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε - για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας - στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, η οποία διενεργείται βάσει του υπέρτερου έννομου συμφέροντος του Υπευθύνου Επεξεργασίας(π.χ. για αναλυτικούς ή στατιστικούς σκοπούς ή για λόγους που σχετίζονται με την προστασία της ιδιοκτησίας) σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΓΚΠΔ.

12.1.9. δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης - εάν τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει της συγκατάθεσής σας, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, δεν επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσης σύμφωνα με το άρθρο 7 του ΓΚΠΔ.

12.1.10. δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή - σε περίπτωση που κρίνετε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων παραβιάζει τις διατάξεις του ΓΚΠΔ ή άλλες διατάξεις σχετικά με την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή που εποπτεύει την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων, αρμόδια για τον τόπο σύνηθους κατοικίας, τον τόπο εργασίας ή τον τόπο της εικαζομένης παραβίασης. Στην Πολωνία, η εποπτική αρχή είναι ο Πρόεδρος του Γραφείου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa). Στην Ελλάδα, αρμόδια είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

12.2. Μπορείτε να ασκήσετε ορισμένα από τα παραπάνω δικαιώματα αυτόνομα. Εάν έχετε λογαριασμό στο Κατάστημα, έχετε πάντα πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα και μπορείτε να τα διορθώσετε και να τα επικαιροποιήσετε. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε αυτόνομα τον λογαριασμό σας στο Κατάστημα.

12.3. Μπορείτε να υποβάλετε αίτημα σχετικά με όλα τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], στη διεύθυνση της έδρας μας(Aleja Pokoju 18, 31-564 Κraków), ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

12.4. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας το συντομότερο δυνατό και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας. Θα λάβετε απάντηση εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αιτήματος σας. Εάν αποδειχθεί ότι, λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή του αριθμού των αιτημάτων που λάβαμε, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που ελήφθησαν εντός αυτής της περιόδου - θα σας ενημερώσουμε για την παράταση της προθεσμίας.

12.5. Εάν έχουμε αμφιβολίες ως προς το εάν εσείς υποβάλλετε το συγκεκριμένο αίτημα, ενδέχεται να σας θέσουμε μερικές επιπλέον ερωτήσεις που επιτρέπουν την επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Η παροχή αυτού του είδους των δεδομένων δεν είναι υποχρεωτική, αλλά η έλλειψη παροχής τους θα έχει ως αποτέλεσμα την άρνηση εκτέλεσης του αιτήματος. Ενδεχομένως να χρειασθούμε επιπλέον πληροφορίες για να προσδιορίσουμε το ακριβές περιεχόμενο του αιτήματός σας.

12.6. Το αίτημα μπορεί να υποβληθεί αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξούσιου(π.χ. μέλος της οικογένειας). Για λόγους ασφάλειας δεδομένων, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε πληρεξούσιο πιστοποιημένο από συμβολαιογράφο ή εξουσιοδοτημένο νομικό σύμβουλο ή δικηγόρο, το γεγονός αυτό θα επιταχύνει την επαλήθευση της γνησιότητας του αιτήματος.

12.7. Σε περίπτωση που το αίτημα μας έχει σταλεί ηλεκτρονικά, θα απαντήσουμε με την ίδια μορφή, εκτός εάν ο αιτών ζητήσει απάντηση σε διαφορετική μορφή. Σε άλλες περιπτώσεις, θα απαντήσουμε γραπτώς. Σε περίπτωση που η προθεσμία για την εκτέλεση του αιτήματος καθιστά αδύνατη την γραπτή απάντηση και το εύρος των δεδομένων του αιτούντος που υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς επιτρέπει την επαφή με ηλεκτρονικά μέσα, θα παρέχουμε την απάντηση δια της ηλεκτρονικής οδού.

12.8. Αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με το υποβληθέν αίτημα και το άτομο που το υπέβαλε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμόρφωσή μας με την εφαρμοστέα νομοθεσία, καθώς και με σκοπό την προστασία έναντι τυχόν αξιώσεων των υποκείμενων των δεδομένων ή τη διεκδίκησή τους. Το μητρώο αιτημάτων τηρείται με τρόπο που διασφαλίζει την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων που περιέχονται σε αυτό.

13. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

13.1. Η Πολιτική αναθεωρείται σε συνεχή βάση και, εάν απαιτείται, τροποποιείται, προκειμένου για παράδειγμα να συμμορφωθούμε με νέες απαιτήσεις που επιβάλλονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τεχνικές απαιτήσεις. Η ενημερωμένη Πολιτική θα αναρτάται στον Iστότοπο μας και θα σας ενημερώνουμε σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών με οποιοδήποτε κατάλληλο μέσο. Παρ’ όλα αυτά, σας ενθαρρύνουμε να επισκέπτεστε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για είστε πάντοτε ενήμεροι σχετικά με την πιο πρόσφατη εκδοχή της Πολιτικής.

Τελευταία Ενημέρωση: 30/08/2021