Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές

Χρόνος ανάγνωσης 4 λεπτά

Τα αντικείμενα μας συνοδεύουν σε σημαντικές στιγμές. Αποτελούν αποτύπωση των συναισθημάτων και των αναμνήσεών μας. Μπορούν να μας ενθαρρύνουν να φτάσουμε στο άγνωστο αλλά και να γίνουν η απάντηση στις καθημερινές μας προκλήσεις. Εντέλει, κάποια στιγμή θα ξεθωριάσουν αλλά αυτό που θα έχουμε αποκομίσει παραμένει ως ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε. Στη νέα καμπάνια για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2024, ντύνουμε τη ζωή μας με πολύτιμες στιγμές.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές.

Χρωματική αρμονία στη μόδα – Τι σημαίνει ο συνδυασμός των χρωμάτων στα ρούχα ;

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Ο συνδυασμός των χρωμάτων με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε ένα φρέσκο και δημιουργικό ντύσιμο. Μερικές φορές, ακόμη και η προσθήκη μιας μικρής πινελιάς μπορεί να δώσει σε ένα ρούχο μια νέα διάσταση. Στον οδηγό που ακολουθεί, θα μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικά χρώματα!

Συνεχίστε να διαβάζετε το Χρωματική αρμονία στη μόδα – Τι σημαίνει ο συνδυασμός των χρωμάτων στα ρούχα ;.

Πώς θα φορέσουμε το Streetwear;

Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Είναι η τάση που ξετρελαίνει άντρες και γυναίκες αλλά αν θέλουμε πραγματικά να την αξιοποιήσουμε, πρέπει να ρίξουμε μια προσεχτική ματιά στις πληροφορίες που ακολουθούν.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Πώς θα φορέσουμε το Streetwear;.
Κατηγορίες ΕμπνεύσειςΔημοσιεύτηκε την

Τι σημαίνει slow fashion και γιατί μας ενδιαφέρει;

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Κάποιοι το ερμηνεύουν ως καταναλωτικό μινιμαλισμό, ενώ για άλλους είναι ένας τρόπος αντίστασης στην υπέρ-εκμετάλλευση ανθρώπινων και φυσικών πόρων από τη βιομηχανία της μόδας. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν όρο πιο περίπλοκο απ’ όσο νομίζουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Τι σημαίνει slow fashion και γιατί μας ενδιαφέρει;.