Ανάγνωση σε 2 λεπτά 14 Φεβ 2024

Πώς να φορέσετε oversized πουκάμισα; Δείτε τις ιδέες μας εδώ!

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Οι loose- fitting γραμμές προσφέρουν άνεση και είναι must για κάθε γκαρνταρόμπα καθώς ταιριάζουν σε πολλούς σωματότυπους. Όσο για το oversized πουκάμισο,  αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολλές εμφανίσεις. Πώς μπορείτε να το συνδυάσετε; Δείτε τις ιδέες μας για τις εμφανίσεις σας εδώ!

Το oversized πουκάμισο: Στυλ και ιδέες

Το κλασσικό πουκάμισο είναι μία safe επιλογή καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς συνδυασμούς. Για πολλούς, η επιλογή αυτή είναι κατάλληλη μόνο για office look, στην πραγματικότητα, όμως, μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Το oversized πουκάμισο προσδίδει κομψότητα σε θηλυκά look και αποτελεί κομμάτι- κλειδί για κάθε γκαρνταρόμπα. Το λευκό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο chic χρωματικές επιλογές, προσθέτοντας φρεσκάδα και αναδεικνύοντας το χρώμα του δέρματος ιδιαίτερα αν είναι μαυρισμένο. Όσο για το ριγέ, αποτελεί επίσης μία all day επιλογή.

Πώς όμως να φορέσουμε ένα oversized πουκάμισο; Πολλά εξαρτώνται από την περίσταση και το στυλ σας. Ξεκούμπωτα ή κουμπωμένα, δείχνουν εξίσου καλά. Ένα slim- fit θα εξισορροπήσει τις αναλογίες σας, αλλά μπορείτε κάλλιστα να δείχνετε κομψοί και με ένα πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή. Το oversized πουκάμισο ταιριάζει άψογα με casual styling ενώ τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ χαρίζουν ένα εντυπωσιακό look.

Το σκανδιναβικό στυλ στη μόδα επιτάσσει απλότητα και μινιμαλισμό. Επιλέξτε ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με ένα φαρδύ τοπ και μια σέξι πινελιά, όπως ψηλοτάκουνες γόβες ή  mini φούστα. Φορέστε τη μισή πλευρά από μέσα και τη μισή πλευρά απ’ έξω ή δέστε το πουκάμισο σε έναν πρωτότυπο κόμπο.

Πού μπορείτε να φορέσετε ένα oversized πουκάμισο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα oversized πουκάμισο είναι ιδανικό και για την περίοδο των γιορτών. Μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα μαγιό ή ένα καλοκαιρινό φόρεμα ή  ακόμα και πάνω από σορτς και κορμάκια. Ένα πιο μακρύ πουκάμισο μπορεί να φορεθεί ακόμη και ως φόρεμα ή σακάκι. Πρόκειται για ένα ρούχο κατάλληλο για πολλές περιστάσεις, οπότε θα σας φανεί χρήσιμο στα ταξίδια. Ανοιχτό, σε συνδυασμό με ένα T-shirt, δείχνει πολύ εντυπωσιακό, ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και πάνω από σακάκια και παλτό μέχρι αμάνικα μπουφάν. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να το συνδυάσετε με πουλόβερ δημιουργώντας μία εμφάνιση με πολλά layers.

Τα γυναικεία oversized πουκάμισα μπορούν να αναδείξουν κάθε σιλουέτα. Το χαλαρό τοπ είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στη στενή γραμμή. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι ένα oversized πουκάμισο συμπληρώνει πολλά και διαφορετικά στυλ, οπότε αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικές και διαχρονικές επιλογές αλλά και να επιλέξετε μία πιο μοντέρνα εκδοχή που θα απογειώσει τη γκαρνταρόμπα σας.

Διάβασε περισσότερα άρθρα