Sisterhood Treasure: η ομορφιά της γυναικείας συνύπαρξης και αλληλεγγύης μέσα από τη νέα συλλογή της Answear.LAB

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

H εκπληκτική ομορφιά της γυναικείας συνύπαρξης και αλληλεγγύης αποκαλύπτεται στη νέα limited συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure. Δεν είναι η πρώτη φορά που η μάρκα αποτυπώνει γυναικείες αξίες μέσα από τις συλλογές της. Αυτή τη φορά εκφράζει με πάθος τα αισθήματα σύνδεσης και υποστήριξης μεταξύ γυναικών, όχι μόνο μέσα από τους δεσμούς αλλά και μέσα από τις κοινές εμπειρίες τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Sisterhood Treasure: η ομορφιά της γυναικείας συνύπαρξης και αλληλεγγύης μέσα από τη νέα συλλογή της Answear.LAB.

Η μόδα των 90s με την Answear.LAB

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Η μόδα των 90s εμπνέει τους σχεδιαστές ενώ έντονα χρώματα και οι γραμμές που τη χαρακτηρίζουν αποτελούν μέρος των κύριων παγκόσμιων τάσεων. Τα μοτίβα της δεκαετίας του ’90 μπορείτε να τα βρείτε, για παράδειγμα, στη συλλογή Focused and Fabulous της Answear.LAB. Δείτε πώς να διαμορφώσετε τα ρούχα σας για να είστε πάντα στη μόδα.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Η μόδα των 90s με την Answear.LAB.

Celebrate Everything. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το δικό σου στυλ.

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Η Answear.LAB παρουσιάζει τη συλλογή Celebrate Everything, ιδανική για κάθε περίσταση. Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι η γυναίκα η οποία θέλει να νιώθει όμορφη και μοναδική με όποιο στυλ και να επιλέξει για την εμφάνιση της. Όπως μας συμβουλεύει και η Coco Chanel: Να δείχνεις πάντα σαν να πρόκειται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου ή τον χειρότερο εχθρό σου – δηλώνει η Agnieszka Pruchnik, Brand director της Answear.LAB.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Celebrate Everything. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το δικό σου στυλ..
Κατηγορίες Answear.LABΕτικέτες ,,,,,,,Δημοσιεύτηκε την

NO SHAME. Δείξτε στον κόσμο τη μοναδική σας ομορφιά!

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Η εμφάνιση δεν πρέπει να καθορίζει την αξία μας. Το κλειδί για την αποδοχή του εαυτού μας αποτελεί δύσκολη υπόθεση ειδικά όταν δεχόμαστε κριτική από το περιβάλλον μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε το NO SHAME. Δείξτε στον κόσμο τη μοναδική σας ομορφιά!.