Ανάγνωση σε 3 λεπτά 02 Φεβ 2024

Εξερεύνησε τον εαυτό σου εγκαταλείποντας τους συμβιβασμούς και τις πιέσεις!

Συντάκτης: Nina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Σε αναπάντεχες και δύσκολες στιγμές, βρες τη χαρά σε κάθε στιγμή. Ανακάλυψε τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου αφήνοντας την πλήξη και την πίεση των συμβάσεων, τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή. Η έμπνευση για τη ζωή ξεκινά εδώ και τώρα!

Σε αρμονία με τον εαυτό σου ή με τις τάσεις;

Το τελευταίο μας σποτ είναι με την πρώτη ματιά εμποτισμένο με τις πιο καυτές τάσεις του 2023. Τα μεταλλικά υφάσματα λάμπουν στον ήλιο της Νότιας Αφρικής και τα παπούτσια με τις γιγαντιαίες πλατφόρμες χτυπούν στο ρυθμό του αισιόδοξου single του Kid Cudi. Η ποικιλία και οι καλειδοσκοπικές αλλαγές στα στυλ δεν είναι απλώς μια παρουσίαση των επιτυχιών της σεζόν, αλλά έναυσμα για συζήτηση σχετικά με τις τάσεις, το προσωπικό στυλ και το να είσαι ο εαυτός σου.

“Κάποτε ασχολούμασταν με το τι πρέπει να γίνει και τι δεν πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Στην Answear ενθαρρύνουμε τον πειραματισμό, την εξερεύνηση, τη δοκιμή διαφορετικών εμφανίσεων ανάλογα με τη διάθεσή μας, τις προσδοκίες μας ή την περίσταση. Στη μόδα, όπως και στη ζωή, χρειάζεται να υιοθετούμε μερικές φορές μία πιο αντισυμβατική προσέγγιση.”

Katarzyna Kaczmarczyk, Marketing Manager Answear

Χωρίς συμβιβασμούς!

Οι συμβάσεις δεν μας περιορίζουν. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να καταρρίψετε μερικούς από τους κανόνες και να τολμήσετε να φορέσετε μια λευκή φόρμα αντί για νυφικό; Ή να φορέσετε ένα κομψό φόρεμα για ένα ταξίδι για ψάρεμα; Τέτοιες σκηνές απεικονίζονται σε ένα σποτ που δεν αφορά τόσο το ρόλο των ενδυματολογικών κανόνων και της τυπικότητας στο ντύσιμο όσο το νόημα της συμμόρφωσης στις κοινωνικές προσδοκίες. Οι προφανείς καταστάσεις απαιτούν μια ασυνήθιστη προσέγγιση και έναν νέο τρόπο δράσης. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει με σεβασμό στην πολυφωνία που επικρατεί τόσο στις τάσεις όσο και στους ανθρώπους. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να πάνε εντελώς κόντρα στο ρεύμα, άλλοι δεν θέλουν απαραίτητα να ξεπεράσουν τα όρια, αλλά μόνο να τα μετακινήσουν με επιδεξιότητα.

Έξυπνη αντίσταση από απόσταση

Οι ήρωές μας παντρεύονται με τους δικούς τους όρους, οργανώνουν ένα υπέροχο ραντεβού σε SUP, τρέχουν ευτυχισμένοι ανάμεσα στις χήνες με κομψά ρούχα. Αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις εντελώς τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου για να είσαι cool άνθρωπος. Τίποτα δεν επιβάλλεται – η πίεση δεν είναι καλός οδηγός.

“Ο καθένας από εμάς φτιάχνει τη δική του ζωή. Ο καθένας εμπνέεται από κάτι διαφορετικό και οι εμπνεύσεις για τη ζωή μπορούν να βρεθούν παντού. Στην Answear, αναδεικνύουμε διαφορετικές προοπτικές και πλαίσια και ενθαρρύνουμε μία διαφορετική οπτική γωνία, γεμάτη χιούμορ και απόσταση.” – Katarzyna Kaczmarczyk, Διευθύντρια μάρκετινγκ της Answear

Απόσταση – αυτή είναι η λέξη-κλειδί. Μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, ακόμη και σε στιγμές κρίσης, όταν όλος ο κόσμος μάχεται εναντίον μας ή μας πιέζει. Η απόσταση μας επιτρέπει να σεβόμαστε τις δικές μας επιλογές και τις επιλογές των άλλων, να απέχουμε από την περιττή κριτική και την κρίση. Απόσταση και χαλάρωση – μήπως αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε μια αίσθηση ευτυχίας και ικανοποίησης στη ζωή και στις σχέσεις μας με τους άλλους;

Διάβασε περισσότερα άρθρα