Ανάγνωση σε 4 λεπτά 06 Μάι 2024

Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 4 λεπτά

Τα αντικείμενα μας συνοδεύουν σε σημαντικές στιγμές. Αποτελούν αποτύπωση των συναισθημάτων και των αναμνήσεών μας. Μπορούν να μας ενθαρρύνουν να φτάσουμε στο άγνωστο αλλά και να γίνουν η απάντηση στις καθημερινές μας προκλήσεις. Εντέλει, κάποια στιγμή θα ξεθωριάσουν αλλά αυτό που θα έχουμε αποκομίσει παραμένει ως ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε. Στη νέα καμπάνια για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2024, ντύνουμε τη ζωή μας με πολύτιμες στιγμές.

Ξεκινάμε μια νέα καμπάνια με την οποία σας προσκαλούμε να προβληματιστείτε για τη ζωή και τις σημαντικές στιγμές της. Επιλέξαμε το μήνυμα ‘Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές’, γιατί πιστεύουμε ότι τα αντικείμενα μπορούν να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά μας και να οδηγήσουν σε ξεχωριστές στιγμές. Κάποια από αυτά σημαίνουν περισσότερα για εμάς επειδή είναι όμορφα και υψηλής ποιότητας ενώ άλλα μας συνδέουν με ξεχωριστές εμπειρίες και αναμνήσεις που θέλουμε να κρατήσουμε στη μνήμη μας για πολύ καιρό.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας μας ‘Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές’.

Τα αντικείμενα προετοιμάζουν το σκηνικό για ξεχωριστές στιγμές. Μπορούν να μας δώσουν δύναμη, να μας καθοδηγήσουν, να γίνουν καταφύγιο και ασπίδα μας.

‘ Η μόδα αντανακλά τις αξίες και την προσωπικότητα μας. Αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε ή το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Το σακάκι, η μπλούζα, το φόρεμα, τα παπούτσια ή σκουλαρίκια που επιλέξαμε να φορέσουμε αποκτούν ένα πολύτιμο νόημα. Γιατί η αξία για εμάς δεν είναι το παπούτσι, αλλά το γεγονός ότι τρέξαμε έναν μαραθώνιο φορώντας το. Όσο για ένα μπλε φόρεμα,  μπορεί να είναι αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση του πιο όμορφου ηλιοβασιλέματος πάνω από τη Βαρκελώνη’ εξηγεί η Marta Sawicka, Marketing director της Answear.

‘ Tα προϊόντα που επιλέξαμε για την καμπάνια μας είναι premium ακριβώς όπως και η τοποθέτηση της συλλογής ‘ προσθέτει η Marta Sawicka.

Η Stella Consonni σκηνοθέτησε την καμπάνια της Answear.

Το κεντρικό μήνυμα “Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές” δεν είναι απλώς ένα σλόγκαν, είναι μια ιδέα που θα συνοδεύει την επικοινωνία της Answear μακροπρόθεσμα. Το Saatchi&Saatchi agency είναι υπεύθυνο για τη στρατηγική και το concept ενώ το ξεχωριστό βίντεο και το φωτογραφικό υλικό είναι από τη γοητευτική Λισαβόνα. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Stella Consonni, μια καταξιωμένη σκηνοθέτης και φωτογράφος με καμπάνιες για μάρκες όπως η Gucci, η Burberry και η Vogue.

Στα παρασκήνια της παραγωγής του βίντεο

΄ Η Stella αποτύπωσε ιδανικά την ουσία αυτού που θέλουμε να επικοινωνήσουμε μέσα από τη νέα καμπάνια της Answear, δηλαδή την ισορροπία μεταξύ μόδας, καθημερινής ζωής και πραγματικών αξιών. H δουλειά της ξεχωρίζει για τις προσωπικές της πινελιές και για την προσοχή στις λεπτομέρειες που οδήγησε σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα ’, καταλήγει η Marta Sawicka.

Η Βραζιλιάνα ηθοποιός και μοντέλο, Fatima Brunengo, είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας ενώ τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται στην οθόνη είναι απόρροια της ποιότητας και του ξεχωριστού στυλ της Answear. Κάθε καρέ είναι μια μικρή ιστορία που αποτελεί μέρος μίας μεγαλύτερης ιστορίας που συνδυάζει τη μόδα με την καθημερινή ζωή.

Premium fashion brands

Η νέα καμπάνια με μήνυμα ‘ Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές ‘, αποτελεί μέρος της επικοινωνίας που τοποθετεί την Answear στο premium τμήμα της μόδας. Στη συλλογή μας θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερες από 600 premium fashion brands, όπως Boss, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Liu jo, Pinko, Michael Kors, Torry Burch, Swarovski, Diesel, Moschino Jeans, Victoria Beckham και Furla. Η καμπάνια μας θα είναι ταυτόχρονα παρούσα και στις 12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Answear.

Με τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας, σας υποδεχόμαστε σε έναν κόσμο πρωτότυπων στυλ και ξεχωριστών συλλογών. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το στυλ ως την ουσία των επιλογών και των εμπειριών μας, αλλά και των στιγμών με τις οποίες συνδεόμαστε και οι οποίες παραμένουν πολύτιμες αναμνήσεις. Μέσα σε όλα αυτά, η μόδα γίνεται έκφραση αξιών και οι αγορές μετατρέπονται σε μια μοναδική εμπειρία, που μας προσφέρει πληθώρα έντονων συναισθημάτων.

Διάβασε περισσότερα άρθρα