Ανάγνωση σε 2 λεπτά 19 Φεβ 2024

Τα πιο trendy γυναικεία κοστούμια

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Θέλετε να επιλέξετε το κατάλληλο κοστούμι αλλά δεν ξέρετε πώς; Δείτε τις συμβουλές μας!

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας στα γυναικεία κοστούμια

Στο άκουσμα της λέξης ‘κοστούμι’, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το κλασικό αντρικό κοστούμι. Από τα κλασικά σύνολα εμπνευσμένα από αντρικές συλλογές μέχρι τα πιο κομψά και θηλυκά στυλ, τα κοστούμια έχουν εξέχουσα θέση και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Τα πιο στυλάτα γυναικεία κοστούμια για τη φετινή σεζόν ξεχωρίζουν για την ποικιλία σχεδίων σε ήπιους ή έντονους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και τα εντυπωσιακά τους μοτίβα, όπως ριγέ και καρό. Σε κάθε περίπτωση, ό, τι και να επιλέξετε, αυτό που προέχει στην επιλογή κοστουμιού είναι να ταιριάζει στη σιλουέτα σας. Το καρό ταιριάζει σε λεπτές σιλουέτες ενώ οι κάθετες ρίγες είναι μία safe επιλογή για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Συνδυάστε το κοστούμι σας με εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και τσάντες ενώ ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να επιλέξετε πουκάμισο, μπλούζα ή Τ- shirt.

Χρώματα και prints στα κοστούμια

Αναρωτιέστε ποια χρώματα κυριαρχούν στα κοστούμια φέτος; Φέτος το χειμώνα, η μόδα επιτάσσει μία ευρεία γκάμα χρωμάτων. Για την έξοδο μας, επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα σύνολα σε γήινες αποχρώσεις και κλασική γραμμή ενώ ένα κομψό σύνολο σε σκούρο χρώμα ή με παραδοσιακές κάθετες ρίγες είναι ιδανικό για το γραφείο. Αναζητάτε κάτι πιο εντυπωσιακό για τη βραδινή σας έξοδο; Τότε τολμήστε να φορέσετε πιο ασυνήθιστα χρώματα, όπως το κίτρινο νέον, το κόκκινο ή άλλες θερμές αποχρώσεις αλλά και μεταλλικά χρώματα.

Προτιμάτε τα μοντέρνα γυναικεία κοστούμια με prints; Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε τις λεπτές κάθετες ρίγες. Είναι ιδανικές καθώς κολακεύουν τη σιλουέτα τόσο σε εφαρμοστές όσο και σε oversized γραμμές και κατάλληλες τόσο για επαγγελματικές εμφανίσεις όσο και για τις εξόδους σας.

Διάβασε περισσότερα άρθρα