Ανάγνωση σε 3 λεπτά 14 Φεβ 2024

Celebrate Everything. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το δικό σου στυλ.

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Η Answear.LAB παρουσιάζει τη συλλογή Celebrate Everything, ιδανική για κάθε περίσταση. Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι η γυναίκα η οποία θέλει να νιώθει όμορφη και μοναδική με όποιο στυλ και να επιλέξει για την εμφάνιση της. Όπως μας συμβουλεύει και η Coco Chanel: Να δείχνεις πάντα σαν να πρόκειται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου ή τον χειρότερο εχθρό σου – δηλώνει η Agnieszka Pruchnik, Brand director της Answear.LAB.

Παγκόσμιες τάσεις στη συλλογή Celebrate Everything

Η συλλογή Celebrate Everything γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι μπορούμε να γιορτάζουμε ειδικές περιστάσεις με βάση το προσωπικό μας στυλ. Εξάλλου, κάθε γυναίκα μπορεί να ντυθεί με τρόπο που εμπνέει ανεξάρτητα από την περίσταση και να γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές της.

Η συλλογή Celebrate Everything εμπνέεται από τις τάσεις της σεζόν όπως το power dressing το οποίο παρουσίασε ο οίκος Yves Saint Laurent για να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν εξίσου άνετα με τα ρούχα τους όπως οι άντρες.

Το power dressing τονίζει επίσης ότι η αυτοπεποίθηση αποτελεί κύριο στοιχείο του στυλ. Γι άυτο τα κοστούμια παίζουν σημαντικό ρόλο στις βραδινές προτάσεις της Answear.LAB ενώ επιπλέον στοιχεία έμπνευσης αποτελούν το μαύρο χρώμα, τα statement κοσμήματα και το στυλ των 90s.

Στυλ για κάθε σημαντική περίσταση

Ας ντυθούμε για κάθε περίσταση έτσι όπως θέλουμε- δηλώνει η Answear.LAB. Από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα φορέματα τα οποία είναι ιδανικές επιλογές για εξόδους.

Προτάσεις που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες με χρυσά κουμπιά, midi φορέματα με σκισίματα και φουσκωτά μανίκια είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Εξίσου εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα εφαρμοστό φόρεμα με λεπτές ρίγες και μεγάλο άνοιγμα αλλά και ένα maxi φόρεμα με κρόσσια στο πίσω μέρος.

‘ Θέλουμε οι γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό με τη δημιουργία του προσωπικού τους στυλ, το οποίο αντανακλά την εσωτερική τους δύναμη’ τονίζει η Agnieszka Pruchnik.

Inspiring λεπτομέρειες

Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση δε συμβιβάζεται, ούτε φοβάται να πειραματιστεί με διαφορετικά στυλ. Μπορεί να συνδυάζει κλασσικά και μοντέρνα στοιχεία για να δημιουργήσει μοναδικούς συνδυασμούς. Στη συλλογή Celebrate Everything, τα outfits συνδυάζονται με μοναδικά αξεσουάρ: για παράδειγμα με παπούτσια για κάθε στυλ αλλά και εκφραστικά κοσμήματα. Όσο για τους χρωματικούς συνδυασμούς, κυριαρχούν τα κλασσικά χρώματα – μαύρο και άσπρο με μία νότα λάμψης με παγιέτες, βελούδο και μεταλλικά υφάσματα.

Διάβασε περισσότερα άρθρα