Ανάγνωση σε 3 λεπτά 04 Οκτ 2023

NO SHAME. Δείξτε στον κόσμο τη μοναδική σας ομορφιά!

Συντάκτης: Nina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Η εμφάνιση δεν πρέπει να καθορίζει την αξία μας. Το κλειδί για την αποδοχή του εαυτού μας αποτελεί δύσκολη υπόθεση ειδικά όταν δεχόμαστε κριτική από το περιβάλλον μας.

Δεν έχει σημασία πώς φαινόμαστε, πόσο χρονών είμαστε ή τι επιλογές ζωής κάνουμε, είμαστε μοναδικοί – λέει η Answear.LAB. Αυτή η ιδέα παρουσιάζεται στη νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης No Shame. Τα στυλ βασίζονται σε διαφορετικά υλικά που ταιριάζουν με τις τάσεις της επερχόμενης σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας.

Το δέρμα και η δαντέλα παίζουν κεντρικό ρόλο στη νέα συλλογή σε μακριά παλτό, κομψά γιλέκα, φορέματα και παπούτσια. Όσο για τη δαντέλα ενσωματώνεται σε φορέματα, πουκάμισα και φούστες ενώ και τα δύο υλικά προσθέτουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη συλλογή. Αυτή η ποικιλομορφία τονίζεται τέλεια από το μαύρο, το οποίο είναι η κύρια απόχρωση στη συλλογή No Shame ενώ η χρωματική παλέτα συμπληρώνεται από το γκρι, το λευκό, το κρεμ και ένα εντυπωσιακό φούξια.

NO SHAME: μια συλλογή για όλες τις γυναίκες

Η συλλογή No Shame πλαισιώνεται από μια ατμοσφαιρική φωτογράφιση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες γεμάτες συναίσθημα και εξαιρετικά μοντέλα. Ανάμεσά τους και η Lidia Popiel, μια φωτογράφος με πολλές επιτυχίες που αποδεικνύει συνεχώς ότι η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια. Η Magdalena Zalejska, πιο γνωστή ως Apolonka, μπήκε επίσης μπροστά στο φακό. Το πολωνικό μοντέλο ήταν από τις πρώτες στον κλάδο που εγκατέλειψε την προσπάθεια να ενταχθεί στην κατηγορία “small size”, δείχνοντας ότι οι γυναίκες με plus size μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας.

“Συχνά ντρεπόμαστε για το σώμα μας αντί να το σεβόμαστε και να το αγαπάμε. Όταν δημιουργήσαμε την περιορισμένη συλλογή “No shame”, σκεφτήκαμε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την έλλειψη αυτοαποδοχής, καθώς και με τη ντροπή των γύρω τους. Πιστεύουμε ότι μιλώντας για το φαινόμενο της ντροπής, θα καταφέρουμε να πείσουμε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την εμφάνισή τους, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να μην κρίνουν τους άλλους” – εξηγεί η Agnieszka Pruchnik, Brand Director της Answear.LAB.

NO SHAME fashion

Η Answear.LAB δημιουργεί ρούχα με μια ιδέα πίσω τους. Η limited συλλογή No Shame είναι αφιερωμένη στο πρόβλημα της ντροπής που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε διάφορες καταστάσεις της ζωής τους. Η μάρκα υποστηρίζει ότι αξίζουν σεβασμό και δεν πρέπει να ντρέπονται για το ποιες είναι, πώς φαίνονται ή ποιον αγαπούν.
Αυτή η ιδέα αντικατοπτρίζεται τέλεια σε μια σειρά από μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Carolina Altavilla, μια Αργεντίνα εικονογράφο που ζει στο Μιλάνο. Τα oversized μπλουζάκια με σχέδια που παραπέμπουν στην ιδέα του No Shame συμπληρώνουν τις casual εμφανίσεις. Απλά συνδυάστε το T-shirt με το αγαπημένο σας τζιν και ένα δερμάτινο μπουφάν.

Διάβασε περισσότερα άρθρα