Ανάγνωση σε 3 λεπτά 16 Φεβ 2024

Τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ για το χειμώνα

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Τα μοντέρνα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση. Ποια αξεσουάρ αξίζει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας φέτος τον χειμώνα; Δείτε την παρακάτω λίστα.

Άνεση στο μέγιστο βαθμό, διατηρώντας παράλληλα το δικό σας μοναδικό στυλ – αυτό είναι το σύνθημα για τις τάσεις της χειμερινής σεζόν. Επιλέγουμε μοντέρνα αξεσουάρ που όχι μόνο μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα, αλλά και να τονίζουν τον μοναδικό χαρακτήρα της εμφάνισης μας. Οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές τονίζουνν ότι τα διαχρονικά κλασικά ρούχα θα βρίσκονται στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες.

Μοντέρνα αξεσουάρ XXL

Τα αξεσουάρ XXL ξεχωρίζουν ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις των αξεσουάρ. Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, οι σχεδιαστές προτείνουν ένα μεγάλο σάλι, κατά προτίμηση σε καρό, το οποίο επανέρχεται μετά από χρόνια στο βάθρο των πιο καυτών τάσεων της σεζόν. Το σάλι είναι ένα αξεσουάρ με το οποίο μπορείτε να τονίσετε τον χαρακτήρα ενός outfit. Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα – είτε με ένα φθινοπωρινό παλτό, είτε με ένα δερμάτινο παλτό, είτε με ένα κοντό σακάκι. Το κασκόλ πρέπει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μοντέρνα εμφάνιση οπότε φροντίστε να το αναδείξετε πάνω από τα ρούχα σας.

Μια oversized τσάντα με τη μορφή κλασικού shopper είναι επίσης ιδανική για τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρακτικό, χρηστικό και άνετο αξεσουάρ, κατάλληλο για κάθε εμφάνιση.

Μοντέρνα αξεσουάρ: ασημί τσάντες

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα στοιχείο για να τονίσει μια ολόκληρη εμφάνιση. Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι σίγουρα η ασημί τσάντα χειρός, η οποία ηγείται της λίστας με τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2023/2024.

Οι ασημί τσάντες επιστρέφουν στις γυναικείες ντουλάπες και τις πασαρέλες. Στο παρελθόν αποτελούσαν απαραίτητο κομμάτι μίας εορταστικής εμφάνισης αλλά σήμερα φοριούνται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι σχεδιαστές αποδεικνύουν ότι είναι ένα αξεσουάρ που ταιριάζει ακόμα και με τα πιο κλασικά casual outfits.

Τα κλασικά ψηλοτάκουνα

Οι σημερινοί κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας συμφωνούν μεταξύ τους. Οι τάσεις κάθε σεζόν πρέπει να συνδυάζονται και να μας συνοδεύουν για περισσότερο καιρό. Τα κλασικά ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την ιδέα.

Οι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες είναι σαν το little black dress. Ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και συμπληρώνουν κάθε look ενώ όπως αποδεικνύουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας δεν είναι κατάλληλα μόνο για βραδινές εξόδους.

Ψηλοτάκουνες μπότες

Ψηλές μπότες με εφαρμοστό ή ελαστικό πάνω μέρος. Με επίπεδη σόλα, καλοσχηματισμένο στιλέτο ή επιβλητική πλατφόρμα, όπως τα σχέδια της Naked Wolf. Για ακόμα μια φορά, οι μπότες κυριαρχούν στη λίστα με τις χειμερινές τάσεις και δεν πρόκειται να παραδώσουν το βάθρο σε κανένα άλλο παπούτσι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Είναι παπούτσια που τονίζουν τη θηλυκότητα και μπορούν να φορεθούν τόσο σε βραδινές όσο και σε καθημερινές περιστάσεις.

Military look

Γυναίκες κάθε ηλικίας και αισθητικής είναι λάτρεις του military look. Οι μαύρες στρατιωτικές τσάντες σε απλό, μινιμαλιστικό στιλ θα σας συναρπάσουν προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε look. Ταιριάζουν με ένα κλασικό παλτό, bomber μπουφάν, αλλά και με σακάκι. Τα μαύρα baggers είναι ο κορυφαίος τύπος υποδημάτων, αλλά οι αποχρώσεις του μπεζ είναι on-trend αυτή τη σεζόν. Είναι ένα εξίσου ευέλικτο χρώμα και ταιριάζει με φορέματα αλλά και denim look με λευκό πουκάμισο.

Διάβασε περισσότερα άρθρα