Ανάγνωση σε 2 λεπτά 14 Φεβ 2024

Πώς θα αναδείξετε το vintage στυλ στη μόδα;

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Το vintage στυλ έχει αναμφισβήτητα κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια καθώς αποπνέει μία ιδιαίτερη σοφιστικέ αισθητική που διαφέρει αισθητά από το μοντέρνο στυλ. Πώς όμως μπορούμε να το αναδείξουμε;

Vintage στυλ και αντρική μόδα

Οι fashion experts δηλώνουν ότι το ιδανικό αποτέλεσμα προκύπτει από το κατάλληλο mix & match μοντέρνων και ρετρό στοιχείων. Τα αμάνικα γιλέκα σε σχήμα V σε συνδυασμό με πουκάμισο αλλά και τα καπέλα σε στυλ τραγιάσκας είναι must για ένα retro look που αποπνέει γοητεία ενώ αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου δίνουν ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι το vintage στυλ μπορεί να ποικίλει από ένα κομψό outfit μέχρι και άκρως αθλητικές εμφανίσεις.

Vintage στυλ και γυναικεία ρούχα

Το vintage στυλ στις γυναικείες εμφανίσεις είναι ιδανικό για την καθημερινότητα, για το γραφείο ή για τη βραδινή έξοδο και μπορεί να συνδυαστεί με κλασσικά αξεσουάρ αλλά και αξεσουάρ που δημιουργούν αντιθέσεις. Φουσκωτά φορέματα, πλισέ αλλά και pencil φούστες και φλοράλ πουκάμισα είναι must ενώ ένα λευκό πουκάμισο με εντυπωσιακό γιακά θα μεταμορφώσει το office look σας σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Last but not least, bomber ή δερμάτινα μπουφάν θα αναβαθμίσουν το look σας.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο στυλ για εσάς;

Στο answear.gr θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για να δημιουργήσετε το δικό σας ρετρό Look. Επιλέξτε ανάμεσα σε denim, αέρινα, ρομαντικά φορέματα και πλεκτά με ιδιαίτερη υφή αλλά και πουκάμισα με πρωτότυπα prints. Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο με τον οποίο το styling των vintage ρούχων μεταμορφώνεται, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να επανεξετάσετε αγαπημένες τάσεις από μια περασμένη εποχή.

Διάβασε περισσότερα άρθρα