Ανάγνωση σε 2 λεπτά 26 Φεβ 2024

Τα πιο μοδάτα jackets για την άνοιξη

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Τα jackets αποτελούν σημαντικό μέρος για κάθε outfit. Ποιες είναι οι κύριες τάσεις για την άνοιξη φέτος; Εμείς ανακαλύψαμε τα μοντέλα στα οποία αξίζει να επενδύσετε φέτος.

Οι τάσεις στα ανοιξιάτικα jackets

Η αλλαγή των εποχών διαμορφώνει νέες τάσεις οι οποίες έρχονται για να εμπλουτίσουν τις διαχρονικές τάσεις που έχουμε όλοι λατρέψει. Όσον αφορά στα πανωφόρια, η καμπαρντίνα κυριαρχεί στις συλλογές των περισσότερων οίκων σε διάφορες γραμμές, μήκη και χρώματα. Όσο για τα υλικά, αυτά που ξεχωρίσαμε είναι το διαχρονικό τζιν και το αγαπημένο δερμάτινο ενώ αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας φέτος είναι το moto jacket. Αν πάλι το βρίσκετε πολύ τολμηρό, προτιμήστε διαχρονική ραμονέσκα.

Πώς να επιλέξετε σακάκι;

Η έμπνευση από τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 έχει επηρεάσει έντονα τις τάσεις στα πανωφόρια για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024, με τα ρετρό μοτίβα να είναι εμφανή στα χρώματα, τα τελειώματα και τις γραμμές. Η Louis Vuitton προσφέρει φαρδιά, σπορ μπουφάν από γυαλιστερά υφάσματα ενώ η Miu Miu επιλέγει πουκάμισα σε χαλαρές γραμμές που ταιριάζουν τόσο με φορέματα όσο και με τζιν και φόρμες.

Πώς θα συνδυάσετε το σακάκι σας;

Η διαχρονική καμπαρντίνα συνδυάζεται με casual στυλ, από σκούρο τζιν μέχρι ανοιχτόχρωμο πουκάμισο ενώ η διχρωμία σε μαύρο και λευκό αποτελεί εγγύηση για εντυπωσιακό look.  Συνδυάστε ένα χακί στρατιωτικό bomber με δερμάτινα μοκασίνια και μη διστάζετε να τονίσετε το look σας με αντιθέσεις όπως μία μεταλλιζέ φούστα που ταιριάζει τόσο με δερμάτινο biker jacket όσο και με καμπαρντίνα.

Προτάσεις για κάθε καιρό

Ο καιρός ιδιαίτερα την άνοιξη μπορεί να είναι απρόβλεπτος, γι΄αυτό ό, τι και να επιλέξετε θα πρέπει να είναι πρακτικό εκτός από κομψό. Τις βροχερές ημέρες επιλέξτε ένα παρκά με κουκούλα από αδιάβροχο υλικό ενώ τις πιο ηλιόλουστες επιλέξτε ανάλαφρο look και δημιουργήστε layering συνδυάζοντας υφάσματα και χρώματα. Μην ξεχνάτε ότι ένα σακάκι μπορεί να φορεθεί και ως ενδιαμέσο Layer με ένα statement παλτό η oversized φουλάρι.

Διάβασε περισσότερα άρθρα