Ανάγνωση σε 2 λεπτά 07 Μαρ 2024

Ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία του premium streetwear

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Ενώνουμε τις δυνάμεις και την εμπειρία μας με δύο ξεχωριστά brands: τη Sneakerstudio, με ηγετική παρουσία στο χώρο των sneakers και streetwear στην κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και το ανερχόμενο premium street fashion brand, την PRM.

Αξιοποιώντας το πάθος μας στην αναζήτηση των πιο ελκυστικών συλλογών από επώνυμες μάρκες, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός προορισμού όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό στυλ. Το portfolio της Answear συμπληρώνεται από τη Sneakerstudio και την PRM, δύο εταιρίες κορυφαίες στο χώρο των sneakers και του streetwear.

‘Τα δύο brands, διακρίνονται για τη μοναδική ποιότητα τους σε συλλογές sneakers και streetwear. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό, έχουμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε νέο κοινό συμπεριλαμβανομένης της Generation Z καθώς και κοινό με ενδιαφέρον σε premium και πολυτελή προϊόντα’, δηλώνει ο Krzysztof Bajolek, CEO της Answear.com.

Sneakerstudio – όλα όσα αγαπάμε στα sneakers

Αν σου αρέσουν τα sneakers και γενικά η street κουλτούρα, θα λατρέψεις τη Sneakerstudio! Το γνωστό lifestyle- sneaker brand έχει αγαπηθεί ειδικά από τις νέες γενιές που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσα από το προσωπικό τους στυλ  προσφέροντας συλλογές από brands όπως Adidas Originals, New Balance, Carhartt Και Veja. Η Sneakerstudio ιδρύθηκε το 2015, στην Κρακοβία όπου βρίσκεται και η εμβληματική της Βoutique, διάσημος προορισμός για τους λάτρεις της street κουλτούρας και των sneakers.

PRM – high-end streetwear

Μοναδικές συνεργασίες, περιορισμένες συλλογές, τα πιο πολυπόθητα sneakers… Αυτή είναι η ουσία της PRM, ένα φρέσκο concept το οποίο συνδέει τον κόσμο του street fashion με μοναδικούς σχεδιαστές από ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε πολυτελή και θρυλικά streetwear brands όπως Y-3, A.P.C, Marni, A-Cold-Wall, MISBHV και Rick Owens.

Διάβασε περισσότερα άρθρα