Ανάγνωση σε 3 λεπτά 02 Μάι 2024

Animal print: Ανακάλυψε τη wild εκδοχή σου!

Συντάκτης: Konstantina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Το λεοπάρ μοτίβο αποτελεί μία απο τις πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή την άνοιξη. Είναι πολύ κομψό, αλλά μπορεί συχνά να μας δυσκολεύει στους συνδυασμούς με άλλα pattern. Αναρωτιέσαι και εσύ πως θα συνδυάσεις σωστά τα ρούχα σου με animal print; Δες τις ιδέες μας.

Εδώ θα μάθεις:

  1. Τι να φορέσεις με λεοπάρ
  2. Πώς να δημιουργήσεις αρμονικούς συνδυασμούς
  3. Ποια χρώματα ταιριάζουν με το animal print
  4. Πώς να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο look με animal print
  5. Πώς να συνδυάσεις με επιτυχία διαφορετικά μοτίβα σε ένα look

Αρμονικοί χρωματικοί συνδυασμοί για λεοπάρ look

Το λεοπάρ συνήθως κυριαρχεί σε καφέ και μαύρους τόνους, αν και υπάρχουν και πιο εντυπωσιακές χρωματικές εκδοχές. Αν και απο κάποιους το λεοπάρ look θεωρείται πλέον ξεπερασμένο, για πολλούς παραμένει ακόμα μία κομψή και εντυπωσιακή επιλογή.

Με ποια χρώματα θα συνδυάσεις το λεοπάρ σχέδιο; Υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ό,τι ίσως πιστεύεις. Καλή ιδέα είναι να εστιάσεις σε ουδέτερα και σε γήινα χρώματα. Να θυμάσαι ότι το γκρι, το ναυτικό μπλε, το μπεζ και το λευκό συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

Πως θα δημιουργήσεις αντιθέσεις; Το κόκκινο τονίζει την ένταση του pattern, όπως και το κίτρινο, το μπλε και το πράσινο. Το μοβ και το ροζ ταιριάζουν επίσης με το λεοπάρ, αλλά μην ξεχνάς ότι δημιουργούν πιο τολμηρούς συνδυασμούς. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις minimal αξεσουάρ τα οποία θα ανατρέψουν το look σου, παρά να επιλέξεις ρούχα με μοτίβο. Γιατί; Η σωστή ισορροπία είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας εμφάνισης που δεν είναι υπερβολική αλλά αποπνέει αισθητική.

Τι μπορείς να συνδυάσεις με το λεοπάρ;

Δεν υπάρχει ένας μόνο σωστός τρόπος για να συνδυάσεις αποτελεσματικά τα ρούχα σου! Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να επιλέξεις κλασσικά κομμάτια με ένα πιο ιδιαίτερο print καθώς έτσι θα διατηρήσεις ισορροπία κάνοντας την εμφάνιση σου κομψή.

Ένα γούνινο παλτό, ένα πουλόβερ, μια φούστα, ένα παντελόνι ή μια τσάντα με ιδιαίτερο print ξεχωρίζει από το μαύρο, ενώ το λευκό είναι πιο ελαφρύ και το καφέ πιο αριστοκρατικό. Ένα ιντριγκαδόρικο μοτίβο αποκτά άλλη διάσταση με το κλασσικό denim. Οι μεταλλικές υφές προσφέρουν λάμψη, όπως και το σατέν σε γκρι χρώμα, οπότε αξίζει να τα επιλέξεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Θα ήταν επίσης μια ξεχωριστή ιδέα να συνδυάσεις το λεοπάρ print με διαφορετικές υφές για εντονότερη αντίθεση. Ένα γούνινο παλτό και ένα αέρινο βελούδινο ή τούλινο φόρεμα είναι ένας συνδυασμός που λειτουργεί πάντα.

Πρακτικές συμβουλές styling για λεοπάρ

Τα λεοπάρ σχέδια μαγνητίζουν τα βλέμματα ειδικά όταν φοριούνται από την κορυφή ως τα νύχια ή συνδυάζονται με άλλα prints. Οι απλές γραμμές και τα ουδέτερα χρώματα δίνουν την ευκαιρία στο animal print να κυριαρχήσει! Από την άλλη μεριά τα αντίθετα χρώματα και άλλα μοτίβα, δημιουργούν μια έντονη αντίθεση που άλλοι θα λατρέψουν και άλλοι θα θεωρήσουν υπερβολική.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τα αξεσουάρ όπως παπούτσια ή τσάντα ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στους χρωματικούς συνδυασμούς. Με moto το ‘όσο λιγότερα τόσο καλύτερα’, δώσε μια πικάντικη νότα σε ένα μονόχρωμο σύνολο με μερικά λεοπάρ αξεσουάρ όπως ένα κασκόλ, μια ζώνη ή γυαλιά ηλίου. Μην ξεχνάς: δεν χρειάζονται πολλά για να κάνεις μια εμφάνιση ξεχωριστή!

Ασυνήθιστοι συνδυασμοί – Μπορούν το λεοπάρ να συνδυαστεί με zebra look;

Το ερώτημα δεν είναι μόνο με ποια χρώματα θα συνδυάσεις το λεοπάρ αλλά και αν ταιριάζει με άλλα μοτίβα. Ήξερες ότι το zebra look μπορεί να συνδυαστεί με λεοπάρ σε ίδιους τόνους; Tip: Διατήρησε το υπόλοιπο look όσο το δυνατόν πιο απλό!

Εκτός απο τον συνδυασμό μοτίβων ζέβρα – λεοπάρ, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός είναι και το animal print με ρίγες, λουλούδια και καρό. Το κλειδί της επιτυχίας δεν είναι μόνο η επιλογή μοτίβων με παρόμοιο χρώμα, αλλά και το μέγεθος τους. Τα κοινά σημεία θα κάνουν το σύνολο αρμονικό. Tip: Δύο ή τρεις ξεχωριστές πινελιές είναι αρκετές. Διατήρησε την ισορροπία στο look σου!

Διάβασε περισσότερα άρθρα