Ανάγνωση σε 3 λεπτά 28 Μαρ 2023

Τα 5 καλύτερα αξεσουάρ για την άνοιξη

Συντάκτης: Nina
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Μικρά πράγματα, μεγάλες αλλαγές. Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, ανυπομονούμε για νέες καταστάσεις. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες, απολαμβάνουμε τα χρώματα και τα νέα, εμπνευσμένα σχήματα – ακόμη και αυτά που μπορούν να δώσουν πικάντικη νότα σε μια εμφάνιση. Εδώ θα βρείτε 5 πρωτότυπα αξεσουάρ για την άνοιξη που ψάξαμε στις πασαρέλες και κορυφαίες επιλογές από κορυφαία brands.

Νεό στυλ τακουνιού

Η άνοιξη είναι ιδανική για πειραματισμούς. Γιατί να μην ξεκινήσετε με τα παπούτσια σας; Πρωτοποριακά, αποδομημένα, εκπληκτικά – αυτές είναι μόνο μερικές λέξεις για να περιγράψετε τα τακούνια με πρωτότυπα σχέδια που θα αλλάξουν πολλά στυλ. Το τακούνι στυλιστικά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτή την άνοιξη, γίνεται κρυστάλλινο, με κόσμημα, μεταλλικο ή ακόμη και εμπνευσμένο από ασυνήθιστα σχήματα από τον κόσμο της γλυπτικής ή του κοσμήματος. Αυτό σημαίνει τέχνη!

Μία όαση κοσμημάτων!

Καθώς η φύση ανθίζει, μπορούμε να δημιουργήσουμε στυλ σε αρμονία με το περιβάλλον. Τα εμπνευσμένα από τη φύση κοσμήματα σας επιτρέπουν να απολαύσετε πλήρως τη νέα εποχή και αποτελούν μια αναζωογονητική προσθήκη σε κάθε ντύσιμο. Τα δάχτυλα, τα αυτιά, οι καρποί και τα ντεκολτέ κοσμούνται με μοτίβα μαργαρίτας εμπνευσμένα από τα 90s, τεράστια και λαμπερά φλοράλ σχήματα και απλά, ακόμη και μεταλλικά σχήματα. Ο μυστικός κήπος των λουλουδιών των κοσμημάτων ανοίγει τις πόρτες του.

Τσάντες σε έντονα χρώματα!

Πράσινο του λάιμ, ροζ ή μήπως πορτοκαλί; Δεν υπάρχει μία σωστή απάντηση – γιατί το χρώμα έχει απλά σημασία. Οι πιο ενδιαφέρουσες τσάντες για την Άνοιξη ενθουσιάζουν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μας αρέσουν τα μονόχρωμα σχέδια καθώς και εκείνα όπου οι επιμέρους αποχρώσεις βρίσκονται σε αρμονία με τον χρωματικό συντονισμό. Είναι διασκεδαστικό, ενδιαφέρον και δημιουργικό. Ακόμη και αν επιλέξετε ένα πιο συντηρητικό στυλ, μια πολύχρωμη τσάντα είναι ένας έξυπνος τρόπος για πιο τολμηρούς πειραματισμούς.

Μπαλαρίνες

Balletcore – αν παρακολουθείτε τις viral microtrends, δεν σας είναι άγνωστη αυτή η λέξη. Οι μπαλαρίνες εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του MiuMiu το 2018. Χάρη σε μεγάλο βαθμό στη γενιά Z, η οποία απλά λατρεύει να ανανεώνει την παλιά αισθητική και να την παρουσιάζει με νέο τρόπο. Οι μπαλαρίνες τύπου Mary Jane ή οι μπαλαρίνες με έντονο λουράκι είναι από τη μία μινιμαλιστικές και κλασικές, αλλά από την άλλη ελαφρώς νοσταλγικές. Η γοητεία και η άνεσή τους δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Ταιριάζουν τέλεια με μίνι φορέματα ή τζιν.

Καπέλα

Το καπέλο που συνδέεται με τα 90s και τα ταξίδια για ψάρεμα ήρθε για να μείνει – και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να το εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας. Το καπέλο είναι must σε κάθε απόδραση ενώ οι στυλιστικές επιλογές είναι αφθονες. Εμπριμέ, βαμβακερά, denim, πλεκτά, καπιτονέ, δαντέλες και τούλια για διακόσμηση… Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε!

Διάβασε περισσότερα άρθρα