Ανάγνωση σε 2 λεπτά 10 Μάι 2023

Bρείτε την έμπνευσή σας με τον διαγωνισμό #Journeyspiration !

Συντάκτης: Nina
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Υπάρχουν μέρη που ξυπνούν κάτι διαφορετικό μέσα μας και μέρη όπου ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Εξερευνήστε και βρείτε το #journeyspiration σας και κερδίστε σπουδαία και δελεαστικά δώρα.

Η άνοιξη είναι σε πλήρη εξέλιξη! Ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος και ο υπέροχος καιρός προσφέρονται για ταξίδια κοντά και μακριά. Αλλά ας επικεντρωθούμε πρώτα στο άμεσο περιβάλλον σας – άλλωστε, δεν χρειάζεται να πάτε στην άκρη του κόσμου, αλλά ίσως υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη γωνία; Θέλουμε να σας ενθουσιάσουμε με τους μη δημόσιους χώρους ή τα στοιχεία του χώρου στο περιβάλλον σας. Ψάχνουμε για εκείνους τους εσωτερικούς, φωτογενείς, τοπικούς προορισμούς στο ταξίδι ή την εκδρομή σας που σας γοητεύουν με την ατμόσφαιρά τους, κάποιες λεπτομέρειες, ίσως χρώματα… Γνωρίζετε τέτοια μέρη; Υπάρχει κάτι σε αυτά που σας ελκύει; Δείξτε τα σε εμάς!

Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό #journeyspiration;

Ψάχνουμε για μέρη που εμπνέουν. Φωτογραφίες στιγμών που προκαλούν συναισθήματα. Εικόνες που μπορούν να αποτελέσουν την αρχή συναρπαστικών ιστοριών. Τα ασυνήθιστα μέρη βρίσκονται παντού. Δεν χρειάζεται να πάτε στην άλλη άκρη του κόσμου – απλά κοιτάξτε γύρω σας, ταξιδέψτε τοπικά και ίσως μπορέσετε να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο στο καθημερινό σας ταξίδι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μπει στη διάθεση του #journeyspiration!

Δημοσίευσε τη φωτογραφία σου με post στο IG.

Κάντε tag @answear_gr.

Πρόσθεσε #journeyspirationgr

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 10.5.2023 έως τις 31.7.2023.

Ένας διαγωνισμός γεμάτος εμπνευσμένα βραβεία

Η κριτική μας επιτροπή αποτελείται από έμπειρους ενθουσιώδεις ανθρώπους που αναζητούν συνεχώς έμπνευση και ενέργεια για να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Αυτοί θα επιλέξουν τους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα λάβουν μοναδικά βραβεία.

1ο βραβείο: δωροκάρτα αξίας 400 ευρώ

2ο βραβείο: δωροκάρτα αξίας 300 ευρώ

3ο βραβείο: δωροκάρτα αξίας 200 ευρώ

Διάβασε περισσότερα άρθρα